Styrk dit talent hos Mazanti

Ansøgningsfrist: 30. april 2018

Mazanti søger en student til at bistå nogle af landets dygtigste advokater i hjertet af København.

Mazanti er et erhvervsretligt advokatkontor, som består af 5 faggrupper: Corporate & Commercial, M&A, Proces, Fast Ejendom, Insolvens & Bobehandling. Som student hos Mazanti indgår du i et studenterteam på 5-6 studenter, som arbejder på tværs af faggrupperne. Du vil derfor få kendskab til flere forskellige erhvervsretlige fagområder.

Mazanti er et mellemstort advokatkontor. Vi har en størrelse, som gør, at vi varetager store, komplekse sager, men vi er ikke så store, at du forsvinder i mængden. Vi bruger vores studenter som mini-fuldmægtige, og du kommer derfor til at have et tæt samarbejde med både advokater og partnere, ligesom du kommer til at følge processer fra start til slut. Du skal derfor være på tredje år af bacheloren eller første år af din kandidatuddannelse og have et højt fagligt niveau – særligt inden for de formueretlige fag, hvor du er blandt de bedste på din årgang.

Dine opgaver vil afhænge af, hvilken faggruppe du bistår og kan derfor både være udarbejdelse af processkrifter, kontrakter, juridiske notater og insolvensbehandling. Da du allerede som student vil få direkte klientkontakt, herunder til internationale klienter, forventer vi, at du har gode formidlingsevner på dansk og engelsk, og det er derfor positivt, hvis du har været eller ønsker at tage på et udvekslingsophold.

Du bliver tilknyttet en mentor, som du kan sparre med både fagligt og personligt under hele din ansættelse som student hos Mazanti, ligesom du vil få vejledning og support i forbindelse med din karriereplanlægning.

Du er ansvarsbevidst, dedikeret og bidrager med godt humør. Du er ambitiøs og blandt de bedste på din årgang. Du kan arbejde selvstændigt, men er også interesseret i at være en del af et engageret studenterteam. Arbejdstiden udgør 15-20 timer ugentligt og tilrettelægges i fællesskab med de øvrige studenter og under hensyntagen til din undervisning og dine eksaminer. Starttidspunkt er fleksibelt, men gerne lige før eller efter sommerferien.

Mød os på JD’s karrieredag 2018 den 4. april og hør mere om Mazanti og vores studenterteam.

Er du interesseret, så send din ansøgning med CV, karakterudskrift og andre relevante bilag til HR Manager Jette Ryttergaardjry@mazanti.dk senest den 30. april 2018. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Julie Høi-Nielsen på tlf. 33193745 eller jhn@mazanti.dk.

Mazanti_SOME_LTF_Fall18_4