Niels Walther-Rasmussen

Partner og advokat

Møderet for Højesteret

Kontakt

Niels Walther-Rasmussen arbejder primært med selskabs- og erhvervsret, life science, virksomhedsoverdragelser, bank- og finansieringsret, børs- og kapitalmarkedsret. Igennem årene har han rådgivet et bredt udsnit af danske og internationale klienter inden for de industrielle, finansielle og offentlige sektorer om kommercielle og retlige forhold primært inden for de nævnte områder.

Niels Walther-Rasmussen er bestyrelsesmedlem i flere danske selskaber og fonde, herunder danske datterselskaber af udenlandske virksomheder, tidligere formand for Danske Bestyrelsesadvokater (tilknyttet Danske Advokater), medlem af Foreningen Højesteretsskranken og mangeårig involvering, herunder som officer i komiteer, i International Bar Association, herunder Co-chair for Securities Law Committee.

Niels Walther-Rasmussen er p.t. Officer i Capital Markets Forum i IBA, medlem af Danske Advokaters internationale udvalg, er udnævnt af Erhvervsministeren som medlem af Erhvervsankenævnet, og har været medlem af diverse lovgivningsudvalg og undersøgelseskomitéer nedsat af Kulturministeriet, Advokatsamfundet og Danske Advokater.

Yderligere er Niels Walther-Rasmussen uddannet som voldgiftsdommer.

Karriere og uddannelse

2013 Partner, Mazanti-Andersen Korsø Jensen

1987 Møderet for Højesteret

1986 Partner, Kromann Reumert

1985 Ansættelse hos Paul, Weiss, Rifkind, Wharton & Garrisson

1985 Advokatbeskikkelse New York State Bar

1985 Master of Comparative Jurisprudence, New York University

1981 Advokat

1978 Cand.jur.