Hans Abildstrøm

Partner og advokat

Møderet for Landsret

Kontakt

Hans Abildstrøm er specialiseret inden for IT, persondata og telekommunikation, og er certificeret IT-advokat.

Hans rådgiver om databeskyttelsesforordningen (GDPR) og om konsekvenserne af forordningen for private virksomheder. Rådgivningen skaber et klart overblik over virksomhedens datastrømme og omfatter også udarbejdelse af de processer, politikker og aftaler, der skal være på plads for at overholde reglerne.

Han har omfattende erfaring med rådgivning om forhold vedrørende IT samt medie- og underholdningsindustrien – herunder navnlig computerspil og apps – med fokus på de immaterialretlige, aftaleretlige og selskabsretlige områder.

Han har rådgivet om stort set alle aspekter af telekommunikationsområdet, herunder etablering og udrulning af netværk, regulatoriske forhold, aftaler om salg og udleje af fiberkabler, tjenesteudbyderaftaler, markedsføring og slutbrugeraftaler.

 Telecoms – Tier 1

“The ‘all-around excellent’ group at Horten is headed by the ‘efficient, flexible and commercially focused’ Hans Abildstrøm, who has been advising Level 3 Communications on all contractual matters in the Nordic markets.”

Legal 500, 2016

Derudover arbejder han med erhvervsretlig rådgivning til en række danske og internationale virksomheder, navnlig teknologivirksomheder.

Karriere og uddannelse

2016 Partner, Mazanti-Andersen Korsø Jensen

2010 Certificeret IT-advokat (Foreningen Danske IT-advokater)

2003 Partner (equity), Horten

2002 Advokat, Horten

2001 Company Counsel, Global Crossing

1994 Møderet for Landsret

1992 Advokat, Nyborg & Rørdam

1989 Advokatfuldmægtig, Nyborg & Rørdam

1988 Fuldmægtig, Justitsministeriet, Retsinformation

1988 Cand.jur., Københavns Universitet