Invitation til Seminar – om mulighederne for at børsnotere små og mellemstore shipping-, transport-, logistik- og offshore-virksomheder på Oslo Børs

Mazanti-Andersen Korsø Jensen afholder i samråd med Oslo Børs, PWC og SEB seminar om mulighederne for at børsnotere små og mellemstore shipping-, transport-, logistik- og offshore-virksomheder på Oslo Børs:

Torsdag d. 15. marts kl. 15.30-18.00
Amaliegade 10, 1256 København K

Tilmelding og agenda via de to links her: 
Invitation til Seminar om Oslo Børs

Agenda – seminar vedr notering på Oslo Børs

Oslo Børs er den største shipping- og oil service børs i Europa og den næststørste shippingbørs i verden. Alligevel oplever advokat Jan Al-Erhayem, at mange danske shippingfirmaer undgår børsnotering.

Det ses ofte, at de mindre og mellemstore shippingvirksomheder ikke tror, at en børsnotering er mulig, fordi de ikke er store nok og ikke kan måle sig med de store danske virksomheder som A.P.Møller-Mærsk eller Norden. For mindre og mellemstore virksomheder kan børsnotering dog ofte være et rigtig godt alternativ til et salg af virksomheden. Børsnoteringsvejen er yderligere klart en overvejelse værd i forbindelse med eksempelvis generationsskifte eller kapitalrejsning.

Jan har specialiseret sig i at rådgive shipping-virksomheder, og Jan er i den forbindelse blevet interviewet til en artikel i Søfart d. 5. februar 2018 vedrørende de fordele, som kunne inspirere og tiltrække flere små og mellemstore danske shipping-, transport-, logistik- og offshore virksomheder til Oslo Børs.

Artiklen kan læses via linket her – dog kun for abonnementer: ”Oslo Børs på charmeoffensiv”

Lars Lüthjohan Jensen er ekspert indenfor børsnoteringer og vil på seminaret redegøre nærmere for børsnoteringsprocessen, og de indledende overvejelser virksomhederne bør gøre sig i så henseende.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Jan Al-Erhayem, partner

Telefon: +45 3319 3754
Mobil: +45 2142 4536

E-mail: jae@mazanti.dk

eller

Lars Lüthjohan Jensen, partner

Telefon: +45 3319 3749
Mobil: +45 4028 3536

E-mail: llj@mazanti.dk

JAE_LLJ