Advokat Lars Hammer Wentoft og advokat Philip A. Borreschmidt er optaget som partnere i Mazanti-Andersen Korsø Jensen

Det glæder os at kunne meddele, at advokat Lars Hammer Wentoft og advokat Philip A. Borreschmidt er optaget som partnere i Mazanti-Andersen Korsø Jensen med virkning fra 1. januar 2018. 

LHW-PAB

Lars Hammer Wentoft har primært arbejdet med førelse af retssager og voldgiftssager, nationale og internationale kontraktforhold, fast ejendom og miljøret.

Lars Hammer Wentoft blev ansat i firmaet som piccolo i år 2001. Lars Hammer Wentoft har dermed fuldendt en rejse fra piccolo til partner. Undervejs har vi værdsat Lars Hammer Wentofts store indsats, og vi glæder os til et fremadrettet samarbejde nu som partner. 

 Siger J. Korsø Jensen

Lars Hammer Wentoft har gennem årene været involveret i en række større rets- og voldgiftssager, fast ejendom både i form af transaktioner og udviklingssager samt rådgivet firmaets klienter omkring løbende kontraktforhold.

I sin forretning har Lars Hammer Wentoft et stigende fokus på sager inden for fast ejendom, ligesom det er blevet et stort fokusområde at rådgive og stå til rådighed for iværksættervirksomheder gennem samarbejdet med Symbion.

Fremadrettet vil Lars dog også have stor fokus på konfliktløsning, hvilket i sidste ende sker gennem domstolene ved førelse af rets- og voldgiftssager.

Philip A. Borreschmidt har været ansat hos Mazanti-Andersen Korsø Jensen siden 2006 og har primært arbejdet med nødlidende virksomheder (konkurser og rekonstruktioner), retssager samt køb og salg af virksomheder.

Philip har ydet en dedikeret indsats, siden han den 2. januar 2006 blev tilknyttet firmaet som advokatfuldmægtig. Det er med stolthed og glæde, at vi nu kan optage Philip som partner, og vi glæder os til det fremadrettede samarbejde med Philip som vores partner.

 Siger Henrik B. Sanders

 

Philip A. Borreschmidt har således opbygget stor erfaring med at rekonstruere virksomheder, såvel som køb og salg af disse. Ligeledes har Philip A. Borreschmidt behandlet adskillige konkursboer – fra små enkeltmandsejede virksomheder til store koncerner. Endelig har Philip A. Borreschmidt en stor interesse for at gå i retten og der repræsentere klienterne bedst muligt.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og byde Lars og Philip velkommen i partnerkredsen hos Mazanti-Andersen Korsø Jensen.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Lars Hammer Wentoft

Telefon: +45 3319 3767
eller,
Telefon: +45 3319 3705